Американският сенатор Линдзи Греъм, представляващ щата Южна Каролина и член на

...
Американският сенатор Линдзи Греъм, представляващ щата Южна Каролина и член на
Коментари Харесай

Американски сенатор призова Путин да бъде елиминиран

Американският сенатор  Линдзи Греъм, представляващ щата Южна Каролина и член на Републиканската партия насочи в " Туитър " призив руският президент Владимир Путин да бъде " отстранен ".

Самата обява гласи:

Има ли Брут в Русия ? Има ли по-успешен полковник Щауфенберг в съветската войска? Единственият метод това ( война та в Украйна-бел.ред.) да свърши е някой в ​​ Русия да отстрани този човек.

Ще направиш страхотна услуга на страната си - и на света. "

След което в последваща обява продължава:

" Единствените хора, които могат да поправят това, са съветският народ. Лесно е да се каже, мъчно е да се направи.

Освен в случай че не желаете да живеете в мрак до края на живота си, да бъдете изолирани от останалия свят в последна беднотия и да живеете в мрак, би трябвало да се направи нещо. "

Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов отговори във " Facebook " на журналистически въпрос, по какъв начин ще разяснява това, по следния метод:

" Считам изказването на американския политик за недопустимо и възмутително. Степента на русофобията и омразата в Съединени американски щати към Русия минава всевъзможни граници. Не е за поверие, че сенатор от страна, която проповядва своите морални полезности като " пътеводна звезда " за цялото човечество, може да си разреши да приканва за тероризъм като метод за реализиране на задачите на Вашингтон на интернационалната сцена.

Става ужасно за ориста на Съединени американски щати , отпред на които стоят толкоз безотговорни и непрофесионални политици.

Настояваме за публични пояснения и уверено наказание на незаконните изказвания на този американец. "

Съединени американски щати и груповия Запад осъдиха изрично съветската инвазия в Украйна и наложиха безпрецедентни наказания на Русия и съветския политически хайлайф, както и на доста считани за приближени на Кремъл олигарси.

Няколко съветски банки бяха извадени от интернационалната платежна система SWIFT и доста западни компании прекратиха съдействието си с съветски държавни и частни юридически лица.

Международният напън против Кремъл засегна и спорта и културата. Руските и беларуски отбори бяха извадени на практика от всички състезания под егидата на МОК, ФИФА и УЕФА и даже бяха отстранени от провеждащите се сега Паралимпийски игри в Пекин. Много имена от международната музикална сцена отхвърлиха плануваните си концерти в Русия , а съветски изпълнителя бяха извадени от културните афиши на западните подиуми.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР